Начини на плащане

Наложен платеж

С наложен платеж - заявената стоката се предава на куриер за доставка. Ако има проблем или недостиг на поръчан от вас продукт, ще бъдете уведомени чрез телефонен разговор. Ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. Услугата се извършва от куриерска служба като сумата по заявените стоки се заплаща на куриера от съответната куриерска служба и се потвърждава с подписването на необходимият документ.


Плащане с дебитна/кредитна карта

  • Плащане с дебитна / кредитна карта през ВПОС-а на ДСК.
  • Видове карти, които се приемат: дебитни, кредитни и бизнес карти Visa и Mastеrcard
  • Транзакциите се осъществяват посредством програмите за сигурност MasterCard Identity check и VISA Secure.
  • От гледна точка на сигурност, максималната сума за плащане с карта е 5000 лева. 
  • Не съхраняваме данни за банковите карти, използвани за плащане чрез сайта.

Банков превод/Плащане чрез EasyPay

  • Плащане по банков път - клиентът превежда по банков път сума, която е равна на цената на заявените стоки, СЛЕД като служител от онлайн магазин BebetaBG се свърже чрез телефонно обаждане. Издава се проформа фактура за плащане по банков път и в основание на паричния превод се споменава номер на проформа фактурата. При начин на плащане с банков превод, поръчката се изпраща СЛЕД като сумата на поръчката се появи в банковата сметка. Вашата поръчка ще бъде изпратена в срок от 2-3 дни след отразяване на банковия превод.

БАНКА: ДСК Банка
IBAN: BG96STSA93001528662199
BIC: STSABGSF
Получател: ПАПИЛИОН ЕООД

  • Плащане чрез EasyPay - Преводът може да бъде нареден и във всички каси на EasyPay, предоставяйки данните описани по-горе)

След отразяване на плащането в нашата система ще получите окончателния документ - фактура.


На изплащане 

Може да изберете този метод при приключване на поръчката, задавайки параметрите, по които искате да се възползвате от възможността за разсрочено плащане. След като бъдете одобрени от TBI, ние ще се свържем с вас за потвърждение и доуточнение на данните за доставка. 

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки