Доставка

Потвърждение

След като завършите вашата поръчка, тя ще бъде изпратена към нас като заявка, а Вие ще получите e-mail с нейния номер. Ние ще проверим наличностите на поръчаните от Вас продукти и ще се свържем с Вас по телефона, за да потвърдим заявката. Наличностите на продуктите по време на поръчка не са гарантирани. Ще бъдете уведомени, ако поръчан от вас продукт е изчерпан, в обаждането за потвърждение на поръчката. След като потвърдим заявката, ще получите e-mail, че Вашата поръчка се обработва. Заявки и поръчки се обработват всеки работен ден от 8:30 до 15:00 часа.


Срок за обработка и доставка

Обработката на поръчка и доставката й се извършат от 2 до 4 работни дни, ако няма забавяне по вина на куриерската фирма. За малки населени места, доставката се извършва според графика, по който куриера посещава населенето място.

Куриерски фирми

Доставката се извършва от куриерските фирми Спиди и Европът. За леки и необемни пратки, доставката се извършва със Спиди до офис или адрес. По-тежките и обемни пратки се изпращат с Европът до офис или адрес.

*Запазваме си правото да преценим с коя куриерска фирма ще изпълним заявката Ви, за което ще бъдете уведомени предварително.


Безплатна доставка

Доставката е безплатна до офиса на куриерската фирма.

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки